Villa korkuluklarında bir çok model kullanılmaktadır. Eğer bir villa korkuluğu yaptırmak istiyorsanız, öncelikle villanızda hangi tür korkuluk kullanmanız gerektiğini seçmelisidir. Mert Metal Dekorasyon olarak sizlere villalarınızda;

  1. Pleksi Korkuluk
  2. Paslanmaz Korkuluk
  3. Camlı Korkuluk
  4. Ahşap Korkuluk
  5. Alüminyum Korkuluk
  6. Ferforje Korkuluk

gibi bir çok korkuluk türünü önermekteyiz. Müşterilerimiz genellikle villalarda, tercihlerini camlı korkuluk ve pleksi korkuluklardan yana kullanmaktadırlar.

Pleksi korkuluklar

Pleksi korkuluklarda, pleksi dikmeler; genellikle merdivenlerde her bir basamağa 1 veya 2 adet , sahanlıklarda ise 12-14 cm ara ile yerleştirilmektedir. Pleksi korkulukların maliyetleri, diğer korkuluklara nazaran fazla olmasına rağmen hemen hemen tüm dekorasyonlara rahatlıkla uyum sağlamakta ve oldukça şık bir görüntü vermektedir. Pleksi korkuluklar, isteğe bağlı olarak istenilen renkte üretilmektedir ayrıca led aydınlatma seçeneğine de sahiptir.

Tasarımınızda kullanabileceğiniz dikme modelleri

Mert Metal Dekorasyon olarak, birbirinden farklı ve modelde pleksi korkuluk imalatları yapmaktayız. Pleksi korkuluk ve villa korkuluk fiyatlarını öğrenmek için lütfen iletişim bölümünden bizimle iletişime geçiniz.